Over ons

Solodans voor elke leeftijd

Op zoek naar een unieke dansbeleving? Kies Funlinedance. Populair dankzij de verrassende moves met moderne pit of een vleugje flair. Onze swing, boogie, twist… dans je vlot op elk feest. Benieuwd welke ritmes Conny nog in petto heeft? Twijfel niet langer.
Welkom vanaf 18 tot 99 jaar. Voel je een ster op de dansvloer. Een waaier van de mooiste songs neemt je mee. Funlinedance, leer het. Beleef het!

Elk dansseizoen starten we met nieuwe dansen. Inschrijven kan via onze website.
Je inschrijving is pas geldig na betalen van je bijdrage voor de cursus. Dit kan met een overschrijving of elektronische betaling.

Op het einde en voor de start van elk dansseizoen geven we initiaties op onze verschillende danslocaties. Deze initiaties zijn gratis en vrijblijvend.

Wil je graag info over onze initiaties of start van het nieuwe dansseizoen?
Vrijblijvend mailtje naar: info@funlinedance.be

Lesgeefster & dans
Vanaf haar 8 jaar stapt Conny al de wereld van muziek, dans en ‘kunst’ binnen.

Zij is één van de gelukkigen die van het prille begin, bij twirling groep ‘The Flemish Girls’ hoort. Tien jaar leert Conny wekelijks bij en traint ze in groep. Het ‘harde’ werk oogt mooi en brengt vele successen mee: Belgisch Kampioen, televisieoptredens, buitenlandse optredens die deel uitmaken van bijzondere evenementen zoals bijvoorbeeld de bloemencorso in Nice.

Om persoonlijke redenen, neemt Conny afscheid van The Flemish Girls. De passie blijft…

Een vijftal jaar later start Conny met koppeldansen: Latin en Ballroom. De ervaringen bij The Flemish Girls zijn al een grote stap vooruit voor Conny en het volgen van de lessen verloopt vlot. Voor Latin behoren Conny en haar danspartner tot de beste danskoppels. Uiteindelijk draait het niet om de ‘competitie’ bij Conny. Het is vooral haar danspassie, het bijleren, meevoelen en genieten, wat haar drijft…

In september 2008 start Conny met lessen lijndans bij Lindans vzw. Blij dat ze opnieuw de leegte voor haar danspassie kan invullen, volgt ze zelfs haar lesgeefster tot in Sint-Niklaas. Doordat de lesgeefster definitief stopt, krijgt Conny de kans om zelf les te geven.

In september 2016 start Conny met ‘Funlinedance’. Na een succesvol opendeurmoment schrijven prompt 65 cursisten in.

Later wordt ook Funlinedance Zaffelare en Funlinedance Moerbeke opgestart.

Luc is de steun en toeverlaat van Conny. Hij verzorgt de muziek tijdens de danslessen en optredens. Hij doet de boekhouding, zoekt nieuwe locaties om danslessen te geven, legt contacten voor optredens, brengt flyers en posters rond, volgt inschrijvingen op enzovoort.

Funlinedance is Conny én Luc. Een goed team, elkaar aanvullend zodat alles vlot verloopt. Elke voorbereiding begint al van thuis uit. Uren, dagen, zelfs maanden voor de eigenlijke lessen.

Conny kiest voor eigen choreografieën. Haar vroegere ervaringen geven haar een goed ritmegevoel bij elk lied. Voor elke dans streeft ze ernaar dat de passen in elkaar vloeien en haalbaar blijven voor iedereen.

Funlinedance is samen dansen, samen vrijblijvend leuke uitstappen doen, een dansnamiddag of -avond meemaken, met steeds een gezellige babbel, een leuke grap, vragen om raad, waarbij mooie vriendschappen groeien.

De leuze bij Funlinedance is ‘Gewoon jezelf zijn en blijven.’

Conny en Luc