Getuigenis

Solodans voor elke leeftijd

Nicole, dansgroep Kemzeke – augustus 2022

Jullie verrassing was hartverwarmend… nu is het tijd om jullie te verrassen!
SPECIAAL VOOR JOU: Wat de postbode jou vandaag bracht, had je misschien niet echt verwacht. Een cadeautje recht uit het hart gegeven, waar je vast veel plezier aan zal beleven! (kussen met foto afgedrukt)

Lokeren donderdag gevorderden – juni 2022

Dank dank dank voor alweer een fantastisch leuk dansjaar!

Lokeren donderdag beginners – juni 2022

Wij vonden het zo geweldig wat jullie dit afgelopen seizoen allemaal voor ons gedaan hebben, vandaar onze grote dank!

Lokeren dinsdag gevorderden – juni 2022

Ons clubje van dinsdag heeft er dit seizoen weer van genoten. Elke week kijken we ernaar uit te komen dansen en geven we het beste van onszelf. De verschillende dansstijlen, de aanstekelijke muziek en choreografie, voor ieder wat wils. Maar het zit er weeral op, een welverdiende rust voor jullie. Voor het volgend seizoen kunnen jullie terug op ons rekenen. Dank, dank, dank!

Kemzeke gevorderden – juni 2022

Jij mag trots zijn op wie je bent, niet veel mensen zijn zo oprecht als jij, en hebben zo’n hart van goud! wij zijn allemaal zeer blij dat we jou gevonden hebben… of jij ons! Heel erg bedankt!

Marjan – juni 2022

Oprechte dank voor alles wat je geschonken hebt: beweging, plezeir, verruimen van horizonten, enthousiasme, muzieksoorten, pasjes allerhande, vriendschap, geduld,… Voor dit alles en zoveel meer een dikke merci en graag tot binnenkort. Kus.

Dansgroep Moerbeke – juni 2022

Het jaar 2022 brak weer aan! We vlogen er weer in met party all the time! Het was opnieuw een reuzejaar, want we gingen er tegenaan! Conny, ze blijft leuke dansen maken. You can’ t stop her! In haar hoofd zit er een liedje, ’t is een zomers melodietje. Ze tovert muziek uit haar hoed, dit geeft haar o zoveel moed! Ze moedigt iedereen aan met “je doet dat goed”. De choreo’ s, waar blijft ze die toch halen? Ze heeft een speciale gave! Graag een applaus voor ons superteam Conny en Luc, hun inzet was zo groot gedurende het ganse jaar!

Dansgroep donderdag Vrije Ateliers – 27/01/2022

Het seizoen is weer afgelopen, we hebben er weer keihard van genoten. Een welverdiende dank jullie wel!

Lokeren dinsdag – 18/01/2022

We hebben er weer van genoten, de leuke dansmoves en de aanstekelijke muziek. Keer op keer geven jullie het beste van jezelf. Muziek en dans brengen een positief goed gevoel in het leven en daarvoor willen we jullie bedanken. Graag tot het volgende dansseizoen!

Kemzeke gevorderden – 17/01/2022

“Super bedankt allemaal” dat is wat we elke keer horen na een les op maandag, een oefenavond of demo! Maar eigenlijk willen wij jullie “super bedanken”. Dankzij jullie hebben we wekelijks een avond van plezier, fun, vriendschap… nieuwe leuke dansjes leren… NIET altijd even gemakkelijk maar met jouw volhardend geduld, krijg je het ons allemaal aangeleerd! Je ziet erop toe dat al je pupillen kunnen volgen… en zie je toch iemand een beetje de pas kwijtraken… storm je door al je dansertjes (zoals ne pinguïn met ADHA, hahaha) tot je bij je doel bent. even naast meedoen… een paar extra richtlijntjes… en alles komt in orde! SUPER! En niet te vergeten alle voorafgaande voorbereidingen. En dan onze Luc… ook ne pinguïn zeker?… Drank verzorgen… inschrijven aanwezige dansers, zien dat zijn vrouwtje geen dorst heeft… muziek regelen… Flappie… en vooral de lekkere taarten. Jullie samen… TOP TEAM… dus voor jullie ne welgemeende SUPER BEDANKT!

Moerbeke – 12/01/2022

We starten met “I Go Where The Music Takes Me.” Conny is zeer gepassioneerd wat betreft muziek. Ze heeft zoveel energie in haar en haalt het beste uit haar naar boven. Ze doet dit met hart en ziel. Men wil echter niet weten hoeveel uurtjes ze spendeert aan haar pc. Het maken van de juiste choreo, muziek uitzoeken, de pasjes uittellen enz. Nieuwe dansen maken doe je met hart en ziel, dat kan niet anders. We denken dat er veel in haar hoofdje afspeelt. Haar gedrevenheid, inzet en passie zijn zo groot!!! Natuurlijk wij als cursisten, zetten ook onze beste beentjes voor. Het organiseren van dansavonden en demo’s, het aanleren van dansen in verschillende groepen: het vergt enorm veel geduld en energie! Conny maakt de dansen ook zo leuk! Chacha, disco, jive, mambo en noem maar op! Yes we can! We zijn super tevreden dat het terug kan en mag. Genieten van de dansen, het menselijke contact vanop veilige afstand. Een beetje fun, een smile op ons gezichtje en we zijn vertrokken. Let’s Go All The Way! Luc mogen we niet vergeten, onze DJ! Conny haar steun, toeverlaat, maatje, man, een topman met zijn hart op de juiste plaats. Doe zo voort Conny met het maken van superleuke dansen! We kijken uit naar een nieuw swingend 2022 samen!

Feel Good Moves, Vrije ateliers – 10/01/2022

Liefste meter Conny en peter Luc. We staan hier weer met onze dansschoentjes klaar en wensen jullie een Gelukkig Nieuwjaar. We hebben van de lessen in 2021 enorm genoten en konden ons danstalent een beetje vergroten. Een handgelleke hier en een mondmaskerke daar en in december viel het ons weer erg zwaar. Deze brief vol hoop en vol wensen en vooral een wereld vol gezonde mensen. We wensen voor 2022 geen coronagezeur, geen elleboog of anderhalve meter, maar een jaar vol kleur. Plezier, lachen, dansen, een schouder voor een traan dan kunnen we er samen tegenaan. Mercikes lieve Conny voor al je toffe choreografie, je perfecte voorbereiding, je geduld en je passie. Mercikes Luc, voor ons ben je een onvervangbare DJ en vaste waarde. Hopelijk kunnen we nog lang genieten van muziek, dans en feest en hopen dat het virus en het stadsbestuur er geen stokje voor steekt. Als de mondmaskers af zijn geven we jullie een dikke zoen maar nu moeten we het met een elleboogje doen. Veel liefs!

Moerbeke – 12/2021

Wat een jaar! Een dankjewel uit naam van alle dansers van Moerbeke. Onze danslessen zijn iets om naar uit te kijken! Dit dankzij onze danslerares die er alles aan doet om het zo leuk mogelijk te maken. Goed voor onze conditie, concentratie, beweging, plezier maken! Conny, chapeau met het maken van je choreo’ s. Met muziek die gekozen is met heel veel ritme en passie voor je dansen. Altijd plezier en vertier met jullie als team! Luc altijd met de glimlach achter zijn discobar, onze top dj! Dankzij jullie dansen wij telkens de pannen van het dak! Dankjewel voor alles!

Eksaarde beginners – 12/2021

Bedankt Conny voor ons die mooie danspassen aan te leren!

Jaklien V.H. dansgroep Moerbeke – 07/2021

Graag een woordje dankjewel. Het afgelopen jaar is niet simpel geweest voor jullie. Jullie hebben er alles aan gedaan zodat alles kon blijven doorgaan. De uren die jullie erin spenderen is zo waardevol! altijd met de glimlach naar de les komen. In goede en minder goede dagen. jullie dansers altijd een warm en goed gevoel geven. Ons effekes laten vergeten dat het coronatijden waren. We konden ons echt laten gaan! Wel altijd volgens de regels natuurlijk. Bedankt voor de vele dansuren, voor het gezellig samenzijn. Bedankt voor zoveel mooie vriendschappen!

Lokeren donderdag gevorderden – 07/2021

Myriam: Hartelijk bedankt voor het leuke dansjaar!
Ghislaine: Bedankt!
Anja: Heel veel dank!
Lieve: Dank je wel voor alles!
Nadine: Bedankt!
Christiane: Dankjewel enthousiastelingen!
Marleen: Bedankt! De enige echte want er zijn er zoveel!
Rita: Bedankt!
Carina: Bedankt voor alles!
Sonia: Bedankt voor de superfijne lessen!

Marleen, dansgroep Lokeren – 07/2021

Het waren bizarre en, zeker ook voor jullie, moeilijke coronatijden. Toch hebben jullie alle moeite gedaan om de dansers, zowel online als met de inhaallessen, plezante uren te blijven bezorgen. reden te meer om in september terug te starten in het nieuwe dansseizoen. Hartelijk dank voor jullie inzet, jummie vriendschap en vooral voor jullie geduld! Groetjes en warme knuffel.

Dansers Vrije ateliers zomercursus Kemzeke – 08/2021

Bedankt omdat je ons in deze coronatijd, toch nog vele leuke dansjes hebt aangeleerd tijdens de zomercursus!

Dansgroep Lokeren dinsdag – 13/07/2021

Bedankt voor alle fijne danslessen… en alle knappe inspanningen in deze moeilijke corona tijden! Wij waarderen het enorm en genieten van elke les. Hartelijke dank!

Moerbeke – 29/06/2021

Het langverwachte jaar kwam eraan. Een moment waar we allen naar getracht hadden. Door jullie positiviteit, door veel denkertjes, jullie koppen bij elkaar te steken en zo op het idee te komen om toch wegens corona online lessen te geven was een super idee! Iets wat veel energie en uithoudingsvermogen gekost heeft. Daarvoor zijn we je dankbaar, chapeau! Iedereen was heel blij dat de danslessen outdoor terug opgestart zijn zodra de versoepelingen er kwamen. Het menselijk contact, een lach, een dansje placeren, samen bewegen, het doet ons zoooooooo goed! Een shuffle, bounce, rockpas, hitch, flick enz. Hopelijk blijven we voorgoed herenigd en dat de Funlinedance nog lang mag blijven bestaan. De groep van Moerbeke wenst jullie een welverdiende vakantie!

Kemzeke – 28/06/2021

Bedankt super juf! Het was een ongelooflijk bijzonder jaar, maar… we hebben het gefikst met elkaar!!! Graag tot het volgend dansjaar!

Marjan, Feel Good Moves Vrije ateliers – 5/10/2020

Mercikes voor al het mooie dat jullie ons geven. De wereld is mooier sedert ik dans bij Funlinedance. Onze voeten bewegen al goed op de verschillende ritmes. Onze registratie van de dansen gaat wat langzamer maar het komt, ik voel het. Als ik nu naar een liedje luister is het helemaal anders dan vroeger. Nu tracht ik te ontdekken welk ritme het is. Een swing, een Quickstep? Of nog iets anders? Een dikke merci voor het eeuwige geduld met ons Conny! Jouw enthousiasme werkt helend voor alles.
Luc, zonder jouw hulp kenden we nog maar de helft van onze dansen. Alles klaarleggen, aan en uitzetten van de liedjes laat elke les vlekkeloos verlopen. Liedje opzetten, Luc is er. Batterij plat, Luc is er weer. Koffietje of colaatje, Luc staat paraat. Je technische kennis en organisatie komt als geroepen en is voor 100% een meerwaarde aan de les.
De interactie tussen jullie is bewonderenswaardig en mooi om te zien. Dank! Moest er een danswedstrijd bestaan van ‘beste dansleraar’, zou ik jullie zeker nomineren. Ik hoop dit nog lang te mogen doen, samen met jullie.

Annick, Vrije ateliers – 30/09/2020

Thanks… voor je altijd opgewekte snoet, daar wil je altijd voor terugkomen. Maar vooral, thanks… om toch een paar uren per week een glimlach te brengen in mijn hart. Tot volgend seizoen!

Kemzeke – 14/09/2020

Een speciaal bedankje voor jou! Dansen met ons hart en onze voeten zullen volgen!

Christiane, dansgroep Lokeren – 06/09/2020

Zeker en vast van mijnentwege (en Nadine) onze duimpjes hoog! We mogen ons absoluut gelukkig prijzen met zo’n deskundige, energieke inzet van jullie beide! Altijd goed gezind en laaiend enthousiast, dat werkt aanstekelijk voor ons. Wij zijn ook oprecht dankbaar dat jullie toch maar fijn extra lessen en inhaallessen ingelast hebben gedurende de vakantie. Funlinedance: 100% fun, da’ s een onbetwiste zekerheid in ons leven! Jullie super bedankt voor de onuitputbare inzet en liefde voor dans en muziek!

Hilde, dansgroep Moerbeke – 06/09/2020

Van harte bedankt om het telkens opnieuw zo leutig te maken, kijk er iedere keer zo naar uit en ga iedere keer opnieuw terug naar huis met een super goed gevoel. Dus dikke chapeau want zoals jullie zijn er maar weinigen die zo opgaan in hun werk!

Monica, dansgroep Kemzeke – 19/08/2020

Ik wil jullie heel erg bedanken voor de leuke tijd met de lessen en met alles erbij. Jullie zijn super! Echt waar, met hart en ziel doen jullie dit, weet dat ik dit heel erg apprecieer. Voor mij maken jullie mijn leven meer dan een verschil. Is het enige wat ik nog wat kan, soms met wat last, maar ik doe dit super graag en met zo’n lieve, enthousiaste lesgeefster, dj en dochter, wat meer moet ne mens hebben.

Lieve, dansgroep Kemzeke – 07/08/2020

Bij deze wil ik jullie bedanken. Ik ben zeer blij dat ik bij jullie beginnen dansen ben. Zo een aangename en plezante sfeer en zeer leuke danskes.
Heel graag tot in september!

Els, dansgroep Lokeren – 07/08/2020

Ik wil jullie graag bedanken voor jullie ongelooflijke inzet in het zoeken naar oplossingen (coronatijden) en voor jullie enthousiasme tijdens de lessen. wist niet dat dansen zo leuk en ontspannend was, anders al veel eerder aan begonnen.

Christine, dansgroep Zaffelare – 04/08/2020

Als er iemand een welgemeende dankjewel verdient, dan zijn het jullie wel. Je enthousiasme, je medeleven, je lach. Dankzij jou elke woensdag eens kunnen ontstressen, gewoon geweldig. Daarom langs deze weg een welgemeende dank u wel. Tot in september!

Rita, dansgroep Moerbeke – 02/08/2020

Bedankt voor alles. Om ons allen een mooie tijd te doen beleven. Zeker in deze rare tijd. Hoe jullie met de corona regels alles in goede banen leiden. Met jou mooie choreo’ s en muziekkeuze is het zo hemels om alles even te vergeten. Zelfs met corona, mondmasker, de warmte enz. Kijk al uit naar de nieuwe dansen, de initiatie enz. Funline is top!

Jaklien V. H. dansgroep Moerbeke – 31/07/2020

Graag wil ik jullie bedanken voor al jullie inzet voor de cursisten zodat de danslessen konden blijven doorgaan. Chapeau voor jullie!!! Niet gemakkelijk in deze corona tijden. Wij hopen op betere tijden. Dat de Funlinedance blijft bestaan! Ik wens jullie een welverdiende vakantie!

Christiane dansgroep Lokeren – 24/07/2020

Het was weer een superavond vandaag!!! Héél toffe dans erbij, én uiteraard alle andere dansen ook!
Steeds met een onuitputtelijke energie van jou, kunnen we niet anders dan dat laatste nieuwe dansje fantastisch vinden!!! Ik vind het inderdaad top!
Laat ons hopen dat Vlaanderen weer snel uit de oranje code mag… Ik zou het dansen enorm missen, want dat is echt een uitlaatklep voor mij, om niet te zeggen “een verslaving” maar gelukkig wel een gezonde hé!

Simonne, Jaklien, Hilleke, Myriam, dansgroep Moerbeke – 24/07/2020

Heel veel dank voor je inzet en enthousiasme,
voor je leuke lessen en toffe dansjes,
zeker in deze vreemde tijden.
Dikke (virtuele) knuffel!

Marleen, dansgroep Lokeren – 17/07/2020

Dank voor het extra werk dat jullie voor ons deden: de filmpjes, de corona opkikkertjes…
Dank voor de vriendschap, het geduld, de zottigheden (vooral van Conny),…
Ik wens jullie een deugddoende fijne vakantie. Tot het volgende school(dans)jaar.

Take It Easy, Vrije ateliers – 06/01/2020

Liefste meter Conny en peter Luc, (nieuwjaarsbrief) Bij het begin van het nieuwe jaar staan we weeral dansend klaar
We wensen jullie zoveel fijne dingen, dat jullie steeds kunnen creëren, dansen en zingen
We wensen jullie de mooiste dromen waar veel danspasjes in voorkomen
We wensen jullie een warme zonnestraal van ons allemaal
Geluk, een goede gezondheid, weinig zorgen en verdriet en vooral een zee van tijd met leuke dingen waarvan je geniet
Een koffietje, een glaasje met een koek, een danspasje, een etentje en vaak bezoek
We wensen dat elke dag is als een vreugdebron, dat zorgen smelten als sneeuw voor de zon
Voor maandagnamiddag wensen we jullie alle sterkte, geduld en veel moed, zo blijft, dat zullen jullie merken, het leven lief en goed
We wensen jullie tonnen blijheid zo vol als het maar kan, die kunnen jullie dan verdelen met Jan en alleman
Woorden van dank voor datgene dat voorbij is, woorden van hoop voor dat genen dat nog komen moet, het ga jullie overal goed
Blijf gezond van hart en geest, dan wordt heel het jaar één groot feest
Kans om te werken en regelmatig rust, veel liefde van iedereen en vooral veel levenslust
Blijf nog heel lang bij ons in vreugde en vree, die wensen geven we je vandaag mee
Strooi je kleuren waar je ook komt overal blij in het rond
Dank voor jullie geduld en enthousiasme bij elke dans, telkens gaven jullie ons een nieuwe kans
We danken jullie voor het eindeloos herhalen van de passen, we komen er wel als we af en toe eens een pauze mogen inlassen
Wij zijn in de wolken met onze peter en meter, dus geen afscheid maar tot leter! Van je maandagnamiddagkapoenen

Lokeren dinsdag – 01/2020

Wij willen jullie zo graag eens bedanken:
voor het blijvende geloof in ons, voor jullie vriendelijkheid, voor de fun die we elke dinsdag mogen beleven en zoveel meer …. Het was fantastisch !”
De funliners van de ‘kop’,

Jaklien V. H., dansgroep Moerbeke – 07/2019

Bij Funlinedance: wordt gelachen en plezier gemaakt! De sfeer in de groep is top! Ik voel mij daar thuis omdat je aanvaard wordt zoals je bent als persoon.
Als we dansen zit je gelijk in een andere wereld… Je kan je eens uitleven! Conny is een hele lieve, toffe, sympathieke lesgeefster. Iemand die heel zorgzaam is en ook begaan is met haar cursisten. Zij werkt heel hard aan de muziek, choreo’ s, voorbereidingen enz. Mijn hoedje af voor onze lesgeefster Conny!”

Marion, Vrije ateliers – 07/2019

Dansen met Conny als lerares: daar wordt je superblij van! Je vergeet dan even al je zorgen en je kunt er weer volop tegenaan. Ik ben alvast elke maandag blij dat ik weer naar de Funlinedance kan!”

Huguette, Vrije ateliers – 07/2019

Funlinedance: Leuke manier om onze conditie op peil te houden, met een geweldige lesgeefster die zich steeds voor 100% geeft. Fun verzekerd!”

Katrien, Vrije ateliers – 07/2019 – 29/11/2020 +

  • Funlinedance met Conny is:
  • conditie verbeteren, genietend van muziek, ritmes en bewegingen
  • zorgen aan de kant zetten
  • mededansers leren kennen en vriendschappen sluiten
  • danspassen in ’t geheugen griffen, dus middeltje tegen dementie
    lachen om onze foute passen en de streken van Conny
  • trots zijn op geslaagde optredens
    Kortom… zodra de Funlinedance-microbe je te pakken heeft, kan je niet meer zonder. Een toffe aanrader voor iedereen die houdt van muziek en bewegen.”

Mieke, Vrije ateliers – 12/2019

Mijn oprechte dank voor de zeer fijne dansmiddagen en avonden gedurende de voorbije jaren! Pure danskunst op wondermooie muziek met uw acteertalent met samenstelling en uitvoering van aangepaste danspassen! Voor altijd blijf je in mijn hart aanwezig in grote dankbaarheid.”

Take It Easy- en zaterdaggroep Vrije ateliers – 06/2019

Het derde lesjaar is nu voorbij.
de kicks en de flicks zijn er nog altijd bij.
Het afgelopen jaar was weer heel leuk en soms wat zwaar,
en toch spelen we het allemaal klaar.
Voor ons ziet elk nieuw dansje er moeilijk uit,
toch vallen we niet op onze snuit.
Swingen, rumba en mambo, samen met jouw ‘Rambo’.
En ja, we weten het wel, Ed Sheeran zit ook altijd in ’t spel.
Luc probeert dan maar te volgen met de muziek, en ja, af en toe
lukt dat nie zo goe.
Toch hebben we altijd veel plezier en
kijken we nu al uit naar dansjaar 4!”

Zaffelare – 06/2019

Bedankt! Voor de leuke danslessen! Top! Fantastisch!”
Je Zaffelaarse danseressen

Mieke, Vrije Ateliers – 11/2018

Het leven is ebbe en vloed! Zolang we uren dansen is het goed!”

Take It Easy- en de zaterdaggroep – 06/2018
Vrije Ateliers

Het is nu het tweede jaar op rij
en we zijn nog altijd even blij
met jou en Luc en Flappie erbij!
Telkens weer bruis je van energie!
Haal je die uit de koffie of de cola?
We weten het niet.
Ook de oefenavonden vinden we heel fijn.
en met al dat lekkers van Luc is het steeds een waar festijn!
We kunnen dan ook niets anders doen, dan af te sluiten
met een dikke zoen en uit te kijken naar:
een nieuw en tof dansjaar!”